Beguda/Còctel

Batut de xocolata

L'estiu és ideal per preparar batuts de fruites i d'altres ingredients, com per exemple aquest de xocolata que farà les delícies de petits i grans. Bon profit, culinaris!

Average: 3.5 (4 votes)

Black velvet

Un combinat "diferent", ja que no és habitual que incorporin cervesa en la seva elaboració, i que presenta una textura i una escuma que li donen nom "Vellut negre". Bon profit, culinaris!

Average: 2.3 (4 votes)

Manhattan

Un dels clàssics de la cocteleria internacional, que combina a la perfecció la personalitat del whisky amb la dolçor del vermut i el toc amargant de l'Angostura. Bon profit, culinaris!

No votes yet

Còctel de cava

Un combinat escumós que originalment s'ha fet sempre amb xampany, però que jo he adaptat a la Terra, clar, o igual de bon resultat ;-) Bon profit, culinaris!

No votes yet

Caipirinha

Un combinat tropical dels més coneguts arreu del món, juntament amb l'excel·lent Mojito, que farà les vostres delícies ;-) Bon profit, culinaris!

No votes yet

Royale blue

Un combinat molt atractiu, alhora que facilíssim de fer i molt, molt bo. Bon profit, culinaris!

No votes yet

Dry Martini

L'origen d'aquest combinat és incert i hi ha diversos pretendents que se n'autoproclamen creadors, però és indubtable que és una de les begudes clàssiques dels bars d'arreu del món. Bon profit, culinaris!

Average: 4 (2 votes)

Pussyfoot

Aquesta setmana toca un combinat sense alcohol molt fresquet i atractiu a la vista. També el podeu amanir amb una mica del vostre licor preferit. Bon profit, culinaris!

No votes yet

Bronx

Un combinat clàssic, de principis del segle XX, creat a Nova York, a un antic bar situat on ara s'aixeca l'Empire State Bulding a petició d'un client amb ganes de tastar coses noves. Bon profit, culinaris!

No votes yet

Lime shooter

Aquest combinat d'un sol glop entra de meravella i estic segur que repetireu. A més, no és molt fort i senta prou bé... fins el tercer segur ;-) Bon profit, culinaris!

Average: 1.5 (2 votes)

Pàgines

Subscriure a Beguda/Còctel